Arbetar du som utvecklare idag? Eller är du intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Gillar du att jobba med olika projekt, med apputveckling och vill vara med att förbättra arbetsmiljön för personal inom tandvård- och hälsovårdsbranschen? Då är vi intresserade av att ha en dialog med dig!

På Service Well jobbar vi inhouse i fasta team. Dina kollegor är dina vänner, mentorer och rådgivare. Vi drivs av att ha kul på jobbet och leverera den bästa möjliga lösningen till våra kunder. Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler på gågatan i centrala Lund. Gångavstånd till centralstationen, nära till butiker och restauranger.  

Om tjänsten

Som fullstack-utvecklare på Service Well kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta med innovativa projekt som driver digitaliseringen av tandvården och hälsovården.  Du kommer att vara involverad i allt från systemarkitektur, back-end översikt samt hur den samspelar med front-end koden. Din roll kommer även att vara coachande och du ska kunna underlätta arbetet för de övriga utvecklarna genom att effektivisera och se till att allt "flyter på".

Vad vi erbjuder

  • En utmanande och innovativ miljö med friheten att utforma ditt eget arbetssätt

  • Djup insikt inom tand- och hälsovården, dess nuvarande och framtida möjligheter och utmaningar

  • En kompetent, aktiv och trevlig arbetsmiljö med stödjande och entusiastiska kollegor 

  • En välkomnande mångfald och vi värdesätter varje medarbetares unika perspektiv och egenskaper

  • Möjlighet till professionell- och kompetensutveckling genom utbildningar i linje med karriärsmål eller egna önskemål.

Din profil

För att passa in i vårt team tror vi att du som individ har fokus på att skapa bästa möjliga lösning på problem, bolla idéer och tankar med dina kollegor och har förmågan att ta initiativ och ägandeskap för dina förslag och kunna kommunicera dessa till övriga organisationen. Du kommer att jobba med väletablerade verksamheter inom tandvården och vården där den personliga kundrelationen är viktig för oss. Därför lägger vi stor vikt vid att du är ödmjuk, bra lyssnare och har hjärtat på rätta plats.

Vi söker dig som älskar teamwork och programvaruutveckling och kan arbeta som back-end utvecklare alternativ full-stack.

  • Vi ser att du har bredd av kunskaper och principer inom mjukvaruutveckling

  • Du har minst 5 års erfarenhet av programmering, då gärna i C# och .Net Core eller andra objektorienterade språk. (C#, C++, .NET Core, html, css, Angular2)

  • Kompetens från Microsoft Azure eller andra molntjänster

  • Intresse för hälsoinformatik

  • Önskvärt om du har kunskaper inom HL7 FHIR, Snomed CT eller OpenEHR

Övrig information

Om Service Well

Service Well AB är ett väletablerat företag med ett tajt och kompetent utvecklingsteam som under de senaste åren framgångsrikt utvecklat molnbaserade affärssystem och integrationslösningar för tandvårds-och hälsosektorn. Vi arbetar med utveckling av applikationer för den nordiska marknaden och skapar programvaror och integrationer som effektiviserar det dagliga arbetet. Som konsult- och produktbolag arbetar vi både med nyutveckling och förvaltning av befintliga kundlösningar. Våra uppdrag är en mix av mindre kundanpassade lösningar och större nationella projekt.

sw_line_2.png

Ansökan & Upplysningar  

emir400.jpg
 

EMIR ALIC - Business Development Manager

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till:
Emir Alic, emir@servicewell.se - Ring på 070-738 76 66

Olof_Mattsson_cv.png
 

OLOF MATTSSON - CEO/Chief Software Architect

För ytterligare information och frågor kontakta:
Olof Mattsson, olof.mattsson@servicewell.se

 
 

 

DELA GÄRNA