Arbetar du som utvecklare idag? Eller du är intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Gillar du App- och .NET utveckling och vill vara med och förbättra arbetsmiljön för personal inom hälso- och sjukvårdssektorn? Då är vi intresserade av en dialog med dig!

På Service Well jobbar vi inhouse i fasta team. Dina kollegor är dina vänner, mentorer och rådgivare. Vi drivs av att ha kul på jobbet och leverera den bästa lösningen till våra kunder. Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler på gågatan i centrala Lund. Gångavstånd till centralstationen, nära till butiker och restauranger.  

Om Service well AB

Service Well AB är ett väletablerat företag med ett tajt och kompetent utvecklingsteam som under de senaste åren framgångsrikt utvecklat molnbaserade affärssystem och integrationslösningar för tandvårds-och hälsosektorn. Vi arbetar med utveckling av applikationer för den nordiska marknaden och skapar programvaror och integrationer som effektiviserar det dagliga arbetet. Som konsult- och produktbolag arbetar vi både med nyutveckling och förvaltning av befintliga kundlösningar. Våra uppdrag är en mix av mindre kundanpassade lösningar och större nationella projekt.

Placering

Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler på gågatan i centrala Lund. Gångavstånd till centralstationen, nära till butiker och restauranger.  

Vi söker dig som är

  • Drivande, kunskapssökande och analytisk

  • Noggrann

  • Relationsbyggare

  • Kommunikativ

För att passa in i vårt team tror vi att du som individ har fokus på att skapa bästa möjliga lösning på problem, bolla idéer och tankar med dina kollegor och har förmågan att ta initiativ och ägandeskap för dina förslag och kunna kommunicera dessa till övriga organisationen. Du kommer att jobba med väletablerade verksamheter inom tandvården och vården där den personliga kundrelationen är viktig för oss. Därför lägger vi stor vikt vid att du är ödmjuk, bra lyssnare och har hjärtat på rätta stället.

Din profil

Vi söker dig som älskar teamwork och programvaruutveckling och kan arbeta som front-end utveckling eller back-end utveckling alternativ full stack.

  • Vi ser att du tidigare har minst 2 års erfarenhet av programmering då gärna i C# och .Net Core eller andra objektorienterade språk. (C#, C++, .NET Core, Asure, html, css, Angular2)

  • Förståelse för UX och varför det är viktigt

  • Intresse för hälsoinformatik

  • Gärna tidigare arbete som konsult

  • Önskvärt om du har kunskaper inom HL7 FHIR, Snomed CT eller OpenEHR

Ansökan & Upplysningar  

emir400.jpg
 

EMIR ALIC - Business Development Manager

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till:
Emir Alic, emir@servicewell.se - Ring på 070-738 76 66

Olof_Mattsson_cv.png
 

OLOF MATTSSON - CEO/Chief Software Architect

För ytterligare information och frågor kontakta:
Olof Mattsson, olof.mattsson@servicewell.se

 
 

 

DELA GÄRNA