INFORMATIKER

VI SÖKER INFORMATIKER SOM VILL ARBETA
MED KODSYSTEM OCH INFORMATIONSSTRUKTUR
I NATIONELLA PROJEKT.

Maj, 2019
 

Service Well söker just nu nya kollegor som vill jobba med informationsstruktur, terminologi och kodsystem. Är du en utvecklare som har intresse för terminologi och vill ta nästa steg i din karriär? Då är vi intresserad att ta en dialog med dig!

Om Service well AB

Service Well AB är ett väletablerat företag med ett tajt och kompetent utvecklingsteam som under de senaste åren framgångsrikt utvecklat molnbaserade affärssystem och integrationslösningar för tandvårds-och hälsosektorn. Vi arbetar med utveckling av applikationer för den nordiska marknaden och skapar programvaror och integrationer som effektiviserar det dagliga arbetet. Som konsult- och produktbolag arbetar vi både med nyutveckling och förvaltning av befintliga kundlösningar. Våra uppdrag är en mix av mindre kundanpassade lösningar och större nationella projekt.

Placering

Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler på gågatan i centrala Lund. Gångavstånd till centralstationen, nära till butiker och restauranger.  

Vi söker dig som är

  • Kunskapssökande och analytisk

  • Relationsbyggare

  • Kommunikativ

  • Strukturerad i ditt arbetssätt

För att passa in i vårt team tror vi att du som individ har fokus på att skapa bästa möjliga lösning på problem, bolla idéer och tankar med dina kollegor och har förmågan att ta initiativ och ägandeskap för dina förslag och kunna kommunicera dessa till övriga organisationen. Du kommer att jobba med väletablerade verksamheter inom tandvården och vården där den personliga kundrelationen är viktig för oss. Därför lägger vi stor vikt vid att du är ödmjuk, bra lyssnare och har hjärtat på rätta stället.

Din profil

Nu söker vi seniora och juniora informatiker som vill vara en del av vårt trevliga gäng. Att du trivs och har möjlighet att utvecklas är en viktig del av vår filosofi. Såväl uppdrag som kompetensutveckling väljs med omsorg för att passa just dig – det vinner både du, vi och kunden på.

Vi söker dig som vill jobbar med begreppssytem SNOMED CT och standarden FHIR samt kan driva och leda projekt inom terminologi och informationsstruktur. Du ser helheten och hur terminologi samspelar med det digitala utvecklingen för att skapa ett strukturerad kodsystem.

  • Examen inom informatik, medicinsk teknik eller systemvetenskap

  • Du har intresse för system och systemarkytektur

  • Kännedom om begreppssystem (t.ex. Snomed CT, OpenEHR)

  • Kännedom om vissa informationsstandarder (t.ex. HL7 v3, HL7 FHIR, openEHR och ISO-standarder inom hälsoinformatik) och Nationell informationsstruktur

Ansökan & Upplysningar  

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till:
Emir Alic, emir@servicewell.se 070-738 76 66

För ytterligare information och frågor kontakta:
Olof Mattsson, olof.mattsson@servicewell.se

 
 

 

DELA GÄRNA