FRONT-END UTVECKLARE

VI SÖKER FRONT-END & BACK-END UTVECKLARE

Augusti, 2019
 

Arbetar du som utvecklare idag? Är intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Eller kommer du direkt från skolan med djupa teoretiska kunskaper och stort intresse för front-end utveckling? Då är vi intresserade av en dialog med dig! Om du dessutom har erfarenhet av eller intresse för Business Intelligence, Big Data & Analytics är det ett plus.

Om Service well AB

Service Well AB är ett väletablerat företag med ett tajt och kompetent utvecklingsteam som under de senaste åren framgångsrikt utvecklat molnbaserade affärssystem och integrationslösningar för tandvårds-och hälsosektorn. Vi arbetar med utveckling av applikationer för den nordiska marknaden och skapar programvaror och integrationer som effektiviserar det dagliga arbetet. Som konsult- och produktbolag arbetar vi både med nyutveckling och förvaltning av befintliga kundlösningar. Våra uppdrag är en mix av mindre kundanpassade lösningar och större nationella projekt.

Placering

Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler på gågatan i centrala Lund. Gångavstånd till centralstationen, nära till butiker och restauranger.  

Vi söker dig som är

  • Drivande, kunskapssökande och analytisk

  • Noggrann

  • Relationsbyggare

  • Kommunikativ

För att passa in i vårt team tror vi att du som individ brinner för att skapa bästa möjliga lösning på problem, bolla idéer och tankar med dina kollegor och har förmågan att ta initiativ och ägandeskap för dina förslag och kunna kommunicera dessa till övriga organisationen. Du kommer att jobba med väletablerade verksamheter inom tandvården och vården där den personliga kundrelationen är viktig för oss. Därför lägger vi stor vikt vid att du är ödmjuk, bra lyssnare och har hjärtat på rätta stället.

Din profil

Vi söker dig som älskar teamwork och brinner för programvaruutveckling, antingen för front-end alternativ full stack.

  • Vi ser att du tidigare har minst 3 års erfarenhet av programmering då gärna i Angular, React eller andra objektorienteradeobjektorienterad språk.

  • Intresse för teknik och programmering

  • Gärna tidigare arbete som konsult

  • Önskvärt om du varit med från start i utvecklingsprocesser 

Ansökan & Upplysningar  

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till:
Emir Alic, emir@servicewell.se 070-738 76 66

För ytterligare information och frågor kontakta:
Olof Mattsson, olof.mattsson@servicewell.se

 
 

 

DELA GÄRNA