Service Well är ett svenskt IT-företag som hjälper privata och offentliga vård- och tandvårdsorganisationer

VILL DU JOBBA MED RIKTIGA
OCH VIKTIGA UPPDRAG?
JOBBA HOS OSS!

servicewell-banner.jpg
 

SEVICE WELL SÖKER DIG SOM VILL VARA MED OCH BYGGA DIGITALA LÖSNINGAR INOM HÄLSOVÅRDEN.

Efterfrågan på Service Wells tjänster har ökat och vi söker fler medarbetare som brinner för områdena eHälsa, Vårddata, Ekonomi och Business Intelligence.

Vi söker terminolog inom hälsodata, back-end och front-end utvecklare med kompetens inom projektledning samt intresse för beslutsstöd, Big Data, prediktiv analys, datalager och vårddata.

Som konsult hos oss får du arbeta med spännande projekt inom vården och tandvården med väletablerade och ledande kunder inom branschen. Vi tror på dig som tidigare byggt skalbara molntjänster med stora mängder användare (och därmed stora datamängder), som är vana att jobba kundcentrerat, har en pragmatisk inställning till systemarkitektur och teknologi. 

Vi erbjuder dig arbete i ett framgångsrikt snabbväxande svenskt företag med hög flexibilitet och stimulerande arbetsuppgifter. För oss är det viktigt att alla trivs och känner delaktighet. Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler på gågatan i centrala Lund. Gångavstång till centralstationen, nära till butiker och restauranger.  

jobba_hos_oss.jpg
 

JUST NU SÖKER VI