VÅR HISTORIA

Serivice Well AB grundades 2011 i Lund av Olof Mattsson. Idéen var att skapa ett konsultföretag med fokus på att förbättra och tillbringa innovation för tandvårds IT system. Olofs kreativitet ledde till att IT lösningar kunde appliceras på flera områden inom hälsovården. Genom organisk tillväxt har företaget vuxit och specialiserad sig inom modern systemutveckling och standarder som HL7 FHIR, SNOMED CT och openEHR.

VÅR VISION

Med en samlad kompetens inom hälsoinformatik och standarder för utbyte, hantering och integration av elektronisk hälsoinformation bygger vi innovativa IT-lösningar. Vi strävar efter att Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter. 

VÅRA UPPDRAG

Service Well AB är ett svenskt It-företag som levererar affärsorienterade IT-lösningar till privata och offentliga vård- och tandvårdsorganisationer. Service Well AB erbjuder konsulter med expertis inom projektledning, IT-arkitektur, mjukvaruutveckling, integration och förvaltning av komplexa IT-lösningar.

 

 

VÅRT TEAM

Träffa oss på Service Well AB

 
Olof_Mattsson.jpg

Olof Mattsson

CEO/Chief Software Architect
Som lösningsarkitekt med lång erfarenhet från vårdsektorn har Olof byggt upp en mycket gedigen kunskapsbas. Idag brinner Olof för visionen om att hälsodata ska finnas tillgänglig för alla och använder gärna internationella hälsostandarder för att nå dit. Olof är specialist inom hälsoinformatik och pratar gärna om Snomed CT och HL7 FHIR.

Kontakt
olof.mattsson@servicewell.se
Linked In

emir_alic.jpg

Emir Alic

Business Development Manager / Innovation & Partnerships
Emir är utbildad inom ekonomi och försäljning med erfarenhet från företagsutveckling, B2B försäljning, marknadsföring och projektledning. Emir brinner för nöjda kunder, god service och bra affärer. Får en kick av möte med nya människor.

Kontakt
+46 70-738 76 66
emir@servicewell.se
Linked In


barbro_vessman.jpg

Barbro Vessman

Senior Informatiker

erik.jpg

Erik Tainio Lagusson

Healthcare System Architect &
Terminology Technical Specialist

marcus_nilsson.jpg

Marcus Nilsson

Chief Business Intelligence & Data Manager

 
andreas_cederved.jpg

Andreas Cederved

System Developer Manager

joel_s.jpg

Joel Sannerstedt

System Developer Manager

jakob_lindblad.jpg

Jakob Lindblad

Informatiker/System Developer

 
karl_juhiln.jpg

Karl Juhlin

System Developer

Belinda-q.jpg

Belinda Quainoo

Junior Business Analyst