Service Well är ett svenskt IT-företag som hjälper privata och offentliga vård- och tandvårdsorganisationer

DIN KOMPLETTA IT-PARTNER

Utveckla din verksamhet genom att investera i flexibla och effektiva IT-lösningar.

servicewell.jpg
 

VAD VI GÖR

 

Vi arbetar med e-hälsa och erbjuder konsulting och mjukvaruutveckling
av stora, komplexa plattformar till små innovativa speciallösningar.

 
 

Med samlade kunskap om internationella hälsostandarder HL7 FHIR bidrar vi med expertkompetens till landsting, regioner och nationella aktörer som har ambitionen att utveckla framtidens e-hälsotjänster.

Läs mer om HL-7 Sverige…

Alla IT-system pratar olika språk, men vi vet hur det går att lösa. Med hjälp av vårt expertis och smarta API lösningar möjliggör vi att IT-system kan uppnå maximal interoperabilitet.

Läs mer…

Vi hjälper ditt företag att sammanställa och visualisera data från dina befintliga system. Våra lösningar hjälper ditt företag att maximera affärsnytta och utveckla din verksamhet.

Läs mer…

sw_line_2.png
 

VÅRA LÖSNINGAR

 
mobileform.jpg

SWsurvey är kundnöjdhetsapplikation som möjliggör mätning av kundupplevelse via SMS. Integrera tjänsten med era befintliga system och kör igång!


info-well.jpg

Med hjälp av InfoWell kan du enkelt följa upp din verksamhet. Tjänsten hämtar, integrerar och sammanställer verksamhetsdata i översiktliga rapporter.

 
bk_g2.jpg
 

KUNDER


VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

 

- Januari 2018 -

"Vi har samarbetat med Service Well sedan 2014 och fram till idag har detta lyft oss digitalt. De arbetar alltid lösningsorienterat och är duktiga på att omsätta våra behov till konkreta affärsmässiga lösningar. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete." 

Espen HartlandHead of Development
-
 Colosseum Dental Scandinavia -

- Februari 2018 -

"Service Well har hjälpt oss med dataöverföring från Opus Dental till Carita och implementerat beslutsstödsystemet QlikView. De har även integrerat SWsurvey som hjälper oss att mäta kundnöjdhet. Vi har fått ett professionellt bemötande och god service."

Per Engstrand - Tidigare chef Folktandvården
-
 Region Halland -

bk_b.png
 

PARTNERS


 
 
sw_line_2.png

Service Well är medlem i HL7 Sverige och har certifierat sig inom Snomed CT.