Service Well är ett svenskt IT-företag som hjälper privata och offentliga vård- och tandvårdsorganisationer

DIN KOMPLETTA IT-PARTNER

Utveckla din verksamhet genom att investera i flexibla och effektiva IT-lösningar.

doktorn.jpg
 

VAD VI GÖR

 

Vi erbjuder rådgivning, konsulting, mjukvaruutveckling och drift av komplexa IT-lösningar inom område e-hälsa, System Integration och Business Intelligente. Till våra privata och offentliga kunder i Norden levererar vi moderna IT-stöd som följer internationella standarder. 

 
 

HEALTH INFORMATICS

Med samlade kunskap om internationella hälsostandarder HL7 FHIR bidrar vi med expertkompetens till landsting, regioner och nationella aktörer som har ambitionen att utveckla framtidens e-hälsotjänster.

SYSTEM INTEGRATION

Alla IT-system pratar olika språk, men vi vet hur det går att lösa. Med hjälp av vårt expertis och smarta API lösningar möjliggör vi att IT-system kan uppnå maximal interoperabilitet.

BUSINESS INTELLIGENCE

Vi hjälper ditt företag att sammanställa och visualisera data från dina befintliga system. Våra lösningar hjälper ditt företag att maximera affärsnytta och utveckla din verksamhet.


 
konsulting_it.jpg

Konsulting

Anlita oss när du behöver hjälp med IT-konsulting, rådgivning eller projektledning. Vi hjälper ditt företag att hänga med i den digitala utvecklingen.

utveckling_service_well.jpg

Mjukvaruutveckling

Utveckla din verksamhet med hjälp av våra lösningar som hjälper ditt företag att maximera affärsnytta.
Läs mer om SWsurvey och InfoWell.

 
 
 

VÅRA LÖSNINGAR

 
 
mobileform.jpg

SWsurvey är kundnöjdhetsapplikation som möjliggör mätning av kundupplevelse via SMS. Integrera tjänsten med era befintliga system och kör igång!

info-well.jpg

Med hjälp av InfoWell kan du enkelt följa upp din verksamhet. Tjänsten hämtar, integrerar och sammanställer verksamhetsdata i översiktliga rapporter.

 
 
Konsulting.jpg
 

KUNDER


VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

- Januari 2018 -

"Vi har samarbetat med Service Well sedan 2014 och fram till idag har detta lyft oss digitalt. De arbetar alltid lösningsorienterat och är duktiga på att omsätta våra behov till konkreta affärsmässiga lösningar. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete." 

Espen HartlandHead of Development
-
 Colosseum Dental Scandinavia -

- Februari 2018 -

"Service Well har hjälpt oss med dataöverföring från Opus Dental till Carita och implementerat beslutsstödsystemet QlikView. De har även integrerat SWsurvey som hjälper oss att mäta kundnöjdhet. Vi har fått ett professionellt bemötande och god service."

Per Engstrand - Tidigare chef Folktandvården
-
 Region Halland -

blue_light.png
 

PARTNERS